CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României”

Updated on iulie 14, 2018 CFR Cluj va juca în această seară, de la 20:30, primul meci din noul sezon, Supercupa României, la Craiova, împotriva Universității.
Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că speră să câştige Supercupa României la fotbal.

”Este un meci de început de sezon, toată lumea o să fie atentă la acest meci. Noi, în condiţia de campioni, vrem să demonstrăm ţării că am meritat titlul, sper să câştigăm acest trofeu, să îl adăugăm în palmares. Sperăm să le facem un cadou şi suporterilor noştri care vor face o deplasare foarte lungă până la Craiova”, a declarat portughezul potrivit Agerpres.

CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României” 1

”Va fi un meci foarte greu, întâlnim o echipă foarte bună, dar cel mai important este ce facem noi pe teren şi avem încredere că la final o să ridicăm noi trofeul”, a subliniat fundaşul lusitan.

”Suntem campioni, avem un grup valoros şi cel mai important este să ajungem pe teren şi să demonstrăm acest lucru, să fim bărbaţi şi la final să ridicăm trofeul”, a adăugat Camora.

CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României” 2 CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României” 3 CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României” 4

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte foarte mult să câştige Supercupa României la fotbal.

”Va fi un meci care se anunţă echilibrat, vom avea două echipe care îşi vor căuta ritmul. Venim după perioade de pauză, miza va fi una importantă şi personal îmi doresc foarte mult acest trofeu. Sunt lucruri care mă motivează şi care îmi dau energia ca să pot să muncesc atâta timp cât este nevoie, iar jucătorii sunt sigur că îşi doresc foarte mult ca să punem un trofeu în plus la palmares şi să debutăm cu dreptul în noua competiţie”, a declarat Iordănescu.

”Suntem în faţa unui joc cu trofeul pe masă, în faţa unui joc care deschide noul sezon competiţional. Trebuie să-l tratăm ca atare, cu inteligenţă, cu foarte multă pasiune, cu determinare. Se vor confrunta două echipe foarte valoroase, două echipe care au în componenţă jucători extrem de valoroşi, care au câştigat trofee în sezonul trecut. Sunt sigur că nu numai suporterii celor două grupări vor fi conectaţi la acest joc, ci întreaga suflare fotbalistică, pentru că e şi jocul de debut şi sunt sigur că lumea a dus dorul fotbalului de la noi.

CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României” 5 CFR Cluj joacă astăzi în Supercupa României. Camora: „Sper să ridicăm trofeul Supercupei României” 6

Este adevărat că adversara noastră are un atu şi mă refer în special că este echipa gazdă. Am înţeles că stadionul va fi plin şi ştim că aici suporterii sunt foarte pătimaşi şi activi. Când joci acasă ai altă dinamică, alt elan, alt impuls. Ar fi fost o altă abordare din partea celor două echipe dacă acest joc era pe un teren neutru sau dacă jucam la Cluj, însă toate lucrurile sunt stabilite şi nu mai contează, noi trebuie să răspundem bine, să ne adaptăm la situaţie şi să arătăm inteligenţă şi că suntem o echipă valoroasă, asta pentru că suntem campioana României”, a subliniat antrenorul campioanei CFR Cluj.

error: Content is protected !!