Academia FC Barcelona vine la Cluj! ”Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu va deveni epicentrul fotbalului juvenil pentru o săptămână …”

Updated on iulie 18, 2018 În perioada 4-8 septembrie la Cluj Napoca vor fi prezenți mai mulți antrenori de la Academia FC Barcelona, la o tabără de fotbal adresată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani.

”Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu va deveni epicentrul fotbalului juvenil pentru o săptămână, în toamna acestui an! Fotbalişti cu vârste între 8 şi 18 ani din toată ţara vor învăţa, pe parcursul unei săptămâni, fotbalul şi valorile exprimate de Barça Academy, de la antrenori ai reputatei şcoli de fotbal catalane! Save the date: 4-8 septembrie 2018”, transmit organizatorii, potrivit prosport.ro.

Academia FC Barcelona vine la Cluj! ”Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu va deveni epicentrul fotbalului juvenil pentru o săptămână ...” 1

Pe lângă şedinţele de pregărire cu oamenii proveninţi de la Academia FC Barcelona, antrenorii care îşi vor aduce copiii în această tabără vor avea acces la o sesiune teoretică susţinută de tehnicienii catalani.

Participă cine vrea, totul este pe bază de înscrieri, locurile sunt limitate. Preţul este 1.150 de lei pentru toată perioada. Pentru Academiile sau Şcolile de fotbal care înscriu peste 25 de copii, preţul este de 950 de lei. Toţi copiii vor primi un rând de echipament, diplomă de participare, plus vor avea acces la toate antrenamentele. Vor mai fi tombole, surprize pentru copii, etc”, a declarat Marius Pintea, coordonatorul evenimentului.

Barça Academy este un proiect FC Barcelona, care a ajuns în peste 40 de ţări de pe toate continentele. S-au organizat 37 de şcoli permanente şi peste 170 de campuri la care au participat până în prezent peste 400.000 de copii. Perioada de înscrieri pentru acţiunea ”Cluj Napoca” este în perioada 20 iulie – 20 august. Înscrieriele se fac pe pagina de Facebook Barca Academy Cluj Napoca şi pagina barcaacademy.ro

error: Content is protected !!