(Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat … si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care …”

Updated on iulie 15, 2018 Un grav accident de circulație a avut loc duminică seara, lângă Metro. Potrivit martorilor, un BMW a scăpat de sub control, a zburat peste parapet și a intrat pe  contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Se pare că sunt și răniți.

Pe grupul Info Trafic jud ClujSimona Maria Micaciu a scsris: „ BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat si dintr-o data a pierdut controlul volanului si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care circula regulamentar. In masina care mergea regulamentar era un tanar, i-a deschis usa sotul ca nu putea si a cobor pe picioarele lui…dincolo in bmw erau raniti…inca nu venise salvarea”

(foto: Marius Ilisan )

(Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat ... si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care ...” 1

(foto: Moni Rebreanu))

(Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat ... si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care ...” 2 (Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat ... si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care ...” 3 (Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat ... si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care ...” 4 (Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat ... si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care ...” 5

Bogdan Cristian Iar BMW frate….. Tind sa cred ca marca asta….din anul 2003 are mare atracție la melteni, figuranți și proști. Stați dracu acasă dacă nu sunteți în stare sa stăpâniți volanul….. Ce c…t cauta BMW pe sens opus prin separatoare…. Nici acum BMW nu a fost de vină….

Ovidiu Vitca Bmw e cea mai pacatoasa masina ..si plus persoana dintre scaun si volan
Dani Nodis BMV ii a 7 a sau a 8 a marca ca și număr de accidente in România, și vw ii prima, intr-o statistica
Mihai Rachita Da frate BMW e o mașină mai pretențioasă nu e pentru oricine
Emil Cimpean Nu este o marca pentru oricine. Sunt șoferi și șoferi de BMW! De cele mai multe ori se întâmpla din cauza tracțiunii pe spate!
(Foto) Accident Cluj. Grav, lângă Metro. Răniți. „BMW-ul avea viteza, l-am vazut cum vine lansat ... si a zburat peste parapet pe sensul nostru de mers si s-a infipt in masina din fata noastra care ...” 6
Revenim cu detalii!
error: Content is protected !!