Video Cluj: „E încurajator să știi că mai există un oraș în țara asta unde te poți ascunde de infractorii din Parlament. Clujul e Costa Rica noastră, fraților!” kmkz.ro

Updated on iunie 19, 2018 Călin Popescu Tăriceanu a făcut o greșeală precum Gabriela Firea, semn că este rupt total de realitate. După ce ALDE și PSD au votat luni noapte modificări la Codul de Procedură Penală în favoarea sa și a infractorilor, Tăriceanu a venit la Cluj, singurul oraș din România unde lui Liviu Dragnea îi este frică să meargă. Bineînțeles, șeful ALDE a fost huiduit copios.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor la Cluj pentru ca Tăriceanu să nu mai fie admolestat verbal de cetățenii care nu vor să fie conduși de infractori. E încurajator să știi că mai există cel puțin un oraș în țara asta unde poți fugi din calea infractorilor din Parlament. Clujul e Costa Rica noastră, fraților!” au spus cei de la kmkz.ro.

Video Cluj: „E încurajator să știi că mai există un oraș în țara asta unde te poți ascunde de infractorii din Parlament. Clujul e Costa Rica noastră, fraților!” kmkz.ro 1

Un tânăr din Cluj a fost amendat de jandarmi după ce i-a arătat degetul mijlociu lui Tăriceanu și a simluat că lovește mașina acestuia cu piciorul.

Vezi aici Video cu Tăriuceanu huiduit la Cluj:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!