Vacanta Cluj. Someș Delivery 2018: „Vă invităm în 14-15 iulie în Parcul Armătura la cea de a patra ediție”

Updated on iunie 17, 2018 Vacanta Cluj. Clujenii și turiștii sunt invitați la Someș Delivery 2018, cea de a patra ediție.

Someș Delivery: „Vă invităm în 14-15 iulie în Parcul Armătura la cea de a patra ediție Someș Delivery!
Facem 4 ani de când am decis să transformăm Someșul într-un loc activ urban, cultural și plin de viață! Un loc pentru concerte, intervenții urbane, ateliere, instalații artistice și multe alte proiecte care aduc oamenii mai aproape de Someș.

vacanta cluj

(vacanta Cluj)

Vom reveni curând cu programul evenimentului, dar, ca în fiecare an plănuim o mulțime de evenimente și instalații pe spațiu. Avem multă vegetație și e un loc ideal pentru hamace și stat vara (wink wink!)

O parte din instalațiile artistice, happening-uri și evenimente vor fi realizate de către artiștii din concurs, iar aici puteți vedea proiectele selectate în acest an 👉 http://somesdelivery.ro/2018/06/11/somesul-de-la-firul-ierbii-lista-finala-de-proiecte-2018/

În trecut am făcut toate aceste evenimente și, evident, vom continua pe aceeași lungime de undă și anul acesta 👉 http://somesdelivery.ro/editii/

Vă recomandăm (și sperăm) să dați Going la eveniment, pentru a fi siguri că nu pierdeți niciun detaliu.

* * *
💪 Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca

💧 Someș Delivery e un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca de 4 ani. În fiecare an este testat un nou segment de râu și sunt create noi oportunități și intervenții de mobilier precum: ponton, spații de joacă, accesibilizarea unor zone, etc. Ediția 2018 va fi realizată împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.
Organizatori: Asociația miniMASS, Fundația Cărturești, Ordinul Arhitecților”.

error: Content is protected !!