U Cluj, al șaptelea transfer pentru Liga a 2-a

Updated on iunie 20, 2018 Universitatea Cluj continuă întăririle pentru Liga a 2-a. Clujenii au realizat al șaptelea transfer prin aducerea unui mijlocaș cu dublă cetățenie.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FC Viitorul privind împrumutul mijlocașului defensiv Kofi Twumasi, clubul având și opțiune de cumpărare a jucătorului care va împlini 22 de ani la sfârșitul lunii august, informează site-ul oficial al echipei.

U Cluj, al șaptelea transfer pentru Liga a 2-a 1

Sosit în România din Statele Unite, de la Kalonji Soccer Academy, Kofi a evoluat pentru echipa a doua a Viitorului, iar în toamna anului trecut a bifat primele sale minute în Liga 1, într-un meci câștigat de elevii lui Gheorghe Hagi în fața celor de la CFR, pe terenul de la Ovidiu.

Inteligența, clarviziunea, controlul balonului și condiția fizică sunt câteva dintre calitățile care îl recomandă pe noul jucător al “Șepcilor roșii”.

Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu și Marius Coman sunt ceilalți fotbaliști care au semnat cu “U” în această vară.

error: Content is protected !!