IKEA deschide la Cluj, cu un nou format!

Updated on iunie 19, 2018 Ikea România a anunțat oficial că va deschide la Cluj, din luna iulie, un centru cu un nou format, diferit de magazinele clasice.

”În prima jumătate a lunii iulie, Ikea va deschide primele două Puncte de Colectare a Comenzilor Online din România pentru a sprijini cumpărăturile online din cele două oraşe. Un al treilea Punct de Colectare pentru Cluj-Napoca este în curs de dezvoltare şi va fi deschis la sfârşitul lunii iulie”, reiese dintr-un comunicat de presă.

IKEA deschide la Cluj, cu un nou format! 1

Clientii vor putea face cumparaturile online pe www.IKEA.ro – sau in magazinul IKEA Baneasa, sau prin telefon cu ajutorul angajatilor din call-center – si vor putea opta pentru livrarea produselor la Punctele de Colectare IKEA din Timisoara si Brasov. In acest fel, vor putea sa ridice personal produsele, in ziua si la ora la care doresc.

Costul transportului este mai mic decat cel de livrare la domiciliu: numai 29 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comanda) si 49 lei pentru coletele Cargo (peste 30 kg pe comanda), indiferent de dimensiunea si valoarea comenzii. Clientii care doresc sa beneficieze de livrarea la domiciliu pot face in continuare acest lucru, preturile aferente serviciului de livrare ramanand neschimbate.

Clientii nu vor gasi niciun produs IKEA expus sau disponibil pentru a fi cumparat direct din Punctele de Colectare, acestea fiind destinate exclusiv ridicarii comenzilor.

Punctele de Colectare a Comenzilor reprezinta un nou format prin care IKEA isi propune sa creeze o experienta de cumparaturi mai simpla si mai convenabila, la preturi si mai accesibile pentru clienti. Acestea vor fi situate in spatii usor de accesat cu masina sau mijloacele de transport public, pentru a fi cat mai convenabile pentru clientii IKEA.

Noile Puncte de Colectare IKEA sunt spatii inchiriate si pot fi gasite in cadrul Magnolia Shopping Center, Strada Crisului nr. 18 – in Brasov, si respectiv in incinta Centrului Comercial Euro 2, Bulevardul Antenei nr. 4 – in Timisoara, cu orarul de functionare: 10:00 – 19:00, sapte zile pe saptamana.

Procesul de recrutare a echipei IKEA care va lucra in cele doua Puncte de Colectare din Timisoara si Brasov a inceput deja. In aceasta saptamana, au loc primele interviuri, cu scopul de a avea cele doua echipe IKEA complete, de cate 4 persoane fiecare in cele doua orase, pregatite si instruite pana la inceputul lunii iulie.

„Pentru IKEA, așa cum am declarat de mai multe ori, este o prioritate să ajungem mai aproape de cât mai mulți români. De aceea, pe lângă deschiderea noilor magazine în orașele care fac parte din planurile noastre de expansiune, vrem să creăm o ofertă multi-channel, cu noi formate care să răspundă noilor așteptări de consum și noului stil de viață al consumatorilor, precum și noilor tendințe din retail. Serviciul de comenzi online IKEA este în creștere și ne dorim să îl facem și mai eficient.

Prin urmare, am decis să deschidem Punctele de Colectare pentru comenzi online din Brașov și Timișoara, precum și din Cluj. Astfel, clienții vor putea comanda online și vor avea opțiunea de a-și ridica singuri comenzile livrate la unul dintre noile Puncte de Colectare IKEA, în cel mai convenabil moment pentru ei, și la un preț și mai accesibil ca până acum”, declară Viviana Pavel – IKEA South-East Europe Real Estate and Development Manager pentru România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

error: Content is protected !!