Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona

Updated on iunie 18, 2018 Asociaţia Pro Infrastructura (API) a publicat luni dimineața  noi imagini de pe şantierul podului Gilău peste Someșul Mic, ciotul din Autostrada A3 care va conecta cei 8,7 km ai tronsonului Gilău-Nădășelu de restul autostrăzii spre Câmpia Turzii.

Asociația Pro Infrastructură: „Sâmbătă, 16.06.2018, s-au finalizat operațiunile de instalare a grinzilor pe podul/viaductul Gilău, începute pe 21 mai, așa cum au promis constructorii (antreprenorul general Tirrena Scavi și subcontractorul Deme Macarale), ocazie bună pentru o filmare aeriană.

Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 1 Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 2 Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 3

Se lucrează susținut la armare și în următoarele 5 zile ar trebui să avem placa de suprabetonare turnată pe jumătate din pod. Se muncește bine și la breteaua de acces dinspre Cluj-Napoca spre Nădășelu.

Avem speranțe în continuare că proiectul va fi gata la final de septembrie și, ținând cont de toată birocrația, vom putea circula în octombrie de la Nădășelu și până la Câmpia Turzii pe autostradă (61,25 km).

Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 4 Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 5 Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 6 Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 7 Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 8

Foto/Video Cluj: Grinzile au fost instalate pe podul/viaductul Gilău. Filmare cu drona 9📷 “alexandruduma” (membru al forumului PeUndeMerg.ro)”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!