(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți. „Am si copil mic si circul ca si cu un bibelou. Si pe strada si cu masina. Ma ia cu lesin de la cate frane aud zilnic si arunc o privire sa vad daca a fost iar lovit cineva….”

Updated on iunie 15, 2018 Doi pietoni au fost loviți joi în Cluj, în accidente diferite.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Alina Nițu: a postat o fotografie cu mesajul: „Accident pe Primaverii langa parc pe trecerea nesemaforizata. Nu e asa grav pe cat pare desi a venit si presa. Victima un barbat sub 30 ani cred, a mers pe picioarele lui la ambulanta.

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți. „Am si copil mic si circul ca si cu un bibelou. Si pe strada si cu masina. Ma ia cu lesin de la cate frane aud zilnic si arunc o privire sa vad daca a fost iar lovit cineva....” 1

A fost mai mult acrosat de masina de pe banda 1. Ideea mea pt noi toti soferii: daca stim ca pietonii nu se uita stanga dreapta de principiu…macar noi sa fim mai atenti sau sa incetinim preventiv.

Atatea accidente vad de pe geam. Atatea frane aud zilnic. Unii au mai mult, altii mai putin noroc….”

Mureșan Bogdan Alina, trebuie să te muți în zonă mai puțin circulată…
Alina Nițu Mda…incep sa regret si eu ideea de a avea totul la indemana. Am si copil mic si circul ca si cu un bibelou. Si pe strada si cu masina. Ma ia cu lesin de la cate frane aud zilnic si arunc o privire sa vad daca a fost iar lovit cineva.
Vlad Simu sunt 2 semnalizari,un indicativ pe stalp si un al doilea ca marcaj pe carosabil
Alina Nițu Pot fii 100. Pietonii au trecut de la stanga la dreapta. Deci cand aproape au ajuns l-a lovit pe ultimul. Primul ajunsese. Soferul de pe banda 2 apucase sa opreasca. N-a avut viteza mare. Doar ca nah…ca idee. Tot el e vinovat. Nu stiu de ce naiba nu pun semafor direct. La ce precedent de victime trebuie sa ajungem?
Nu va mai.zic cati fac stanga inainte de refugiu pe dubla continua..si cate amezi usturatoare se dau jos. Tre sa ma mut da. Nu e o idee rea de luat in considerare

Muresan Augustin:  Accident trecere pietoni..capăt Gheorgheni

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți. „Am si copil mic si circul ca si cu un bibelou. Si pe strada si cu masina. Ma ia cu lesin de la cate frane aud zilnic si arunc o privire sa vad daca a fost iar lovit cineva....” 2 (Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți. „Am si copil mic si circul ca si cu un bibelou. Si pe strada si cu masina. Ma ia cu lesin de la cate frane aud zilnic si arunc o privire sa vad daca a fost iar lovit cineva....” 3

FreeRider Dani Și eu stau in zonă și trebuie să fii foarte atent că îți sar proștii in fața mașinii. Nu se uita, butonează telefoane, căști in urechi, etc. Multi nu mai merg pe la scuar și îl ocolesc pe capete. Ăla cu siguranță se uita de 10 ori înainte să traverseze data viitoare !

Badila Simion-Andrei Acolo trebuie pus gard

error: Content is protected !!