(Foto) Accident Cluj. În fața Operei Maghiare. „Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus…”

Updated on iunie 3, 2018 Un autoturism a alunecat sâmbătă pe șinele de tramvai și s-a oprit într-un stâlp din fața Operei Maghiare.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Andreea Iulia a postat fotografii cu mesajul: „Accident in fata Opera Maghiara”.

(Foto) Accident Cluj. În fața Operei Maghiare. „Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus...” 1 (Foto) Accident Cluj. În fața Operei Maghiare. „Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus...” 2 (Foto) Accident Cluj. În fața Operei Maghiare. „Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus...” 3

Alex Flaviu Carosabil umed? (Foto) Accident Cluj. În fața Operei Maghiare. „Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus...” 4😆 victime după victime. Șoferi peste șoferi.

Flaviu Sîrbu Wow :))) how the f. ?
Roman Andrei-Ionut A alunecat pe sinele de tramvai..
Chefik Chakroun Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus
Oltean Alin Daca s-ar verifica doturile anvelopelor ar fi evitate astfel de incidente pe viitor. Dar multi soferi nici nu stiu sa citeasca un dot de pe anvelope.
Keresztes Arni vrei sa zici ca daca ai cauciucuri noi noute nu aluneci pe sine ?
Oltean Alin Keresztes Arni nu am cum sa incerc ca masina e mai lata decat encartamentul sinelor de tramvai. Dar o anvelopa veche e clar ca si-a pierdut proprietatile si nu prinde ca una pana in 4 ani.
(foto: Ady Borsanu )
(Foto) Accident Cluj. În fața Operei Maghiare. „Trebuie controlate anvelopele 50% de masini din Cluj o sa fie scoase de pe trafic un pericol in minus...” 5
Beniamin Petrovai Nu demult venind de la job l-am vazut pe unul cu SUV (X3 parca) cum tinea rotile exact pe linii. Incepuse o ploaie dar din cauza aglomeratiei viteza era redusa… Stau si ma gandesc, cei din alte judete (ca era cu numar din alt judet), chiar nu inteleg asemenea chestiuni de baza ???
error: Content is protected !!