(Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă! „Cluj-Turda blocat. O Ambulanta care transporta un pacient de la Alba a oprit și a dat primul ajutor! Respect !!!”

Updated on iunie 28, 2018 Un grav accident a avut loc joi după-amiaza pe drumul dintre Cluj și Turda. Potrivit martorilor, un șofer a întors fără să se asigure!

Nicula Mircea: „Cluj-Turda blocat. O Ambulanta care transporta un pacient de la Alba a oprit și a dat primul ajutor! Respect !!!

(Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă! „Cluj-Turda blocat. O Ambulanta care transporta un pacient de la Alba a oprit și a dat primul ajutor! Respect !!!” 1 (Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă! „Cluj-Turda blocat. O Ambulanta care transporta un pacient de la Alba a oprit și a dat primul ajutor! Respect !!!” 2 (Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă! „Cluj-Turda blocat. O Ambulanta care transporta un pacient de la Alba a oprit și a dat primul ajutor! Respect !!!” 3 (Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă! „Cluj-Turda blocat. O Ambulanta care transporta un pacient de la Alba a oprit și a dat primul ajutor! Respect !!!” 4

Badila Simion-Andrei Grav? Ce o patit doamna?
Nicula Mircea Cred ca nu foarte grav era conștientă eu am dat-o jos din mașina și vorbea …
Toma Zoltan Ca si sfat, cand mai asistati la un accident de genul acesta, nu scoateti victima din masina, asteptati sa vina cei de la ambulanta respectiv pompieri! Scoaterea victimei poate agrava posibilele leziuni despre care dumneavoastra nu aveti cum sa stiti astfel periclitand viata victimei!
In rest, meritati felicitari pentru implicare!
Nicula Mircea Mulțumesc… știu asta doar ca din mașina iesa fum puternic doamana ma ruga sa o ajut sa iasă … in momente de genu cam uiți de anumite reguli…
Vlad Necşe A pierdut controlul Audi sau cum s-a produs ?
Nicula Mircea A întors

 

error: Content is protected !!