Cluj vs București. Andreea Talmazan: „I s-a întâmplat Deliei „Pentru cei care nu stiu cum e sa poti discuta pe strada cu primarul, la coada la fresh, va spun eu ca la noi, la Cluj, se poate lejer. Ba chiar ii poti expune ce toaletare de 2 bani au facut ieri angajatii Directiei din Primarie, iar el suna directorul ca sa…”

Updated on iunie 13, 2018 Diferențe tot mai mari între București și Cluj sunt relatate de cetățeni. La Cluj primarul vorbește cu oamenii, se implică, la București primarul este huiduit de zeci de mii de oameni.

 Andreea Talmazan: „I s-a întâmplat Deliei
„Pentru cei care nu stiu cum e sa poti discuta pe strada cu primarul, la coada la fresh, va spun eu ca la noi, la Cluj, se poate lejer.

Cluj vs București. Andreea Talmazan: „I s-a întâmplat Deliei „Pentru cei care nu stiu cum e sa poti discuta pe strada cu primarul, la coada la fresh, va spun eu ca la noi, la Cluj, se poate lejer. Ba chiar ii poti expune ce toaletare de 2 bani au facut ieri angajatii Directiei din Primarie, iar el suna directorul ca sa...” 1

Ba chiar ii poti expune ce toaletare de 2 bani au facut ieri angajatii Directiei din Primarie, iar el suna directorul ca sa vorbesti cu el de pe telefonul sau.

Si dupa ce vorbesti, in 30 min te suna directorul ca e cu echipa in fata casei si face luna si bec totul. Apoi te resuna sa te intrebe daca esti multumit, ca il arde Dl. Boc pentru faza asta facuta doamnei traducator “a noastra”

error: Content is protected !!