Cluj: Primăria susține financiar Liga Liceelor Clujene

Updated on iunie 14, 2018 Primăria Cluj-Napoca susține financiar Liga Liceelor Clujene în Cluj-Napoca Oraș European al Sportului | Cluj-Napoca European City of Sport 2018. Alocarea de la bugetul local pentru activitățile sportive dedicate elevilor, organizate sub egida “Liga Liceelor”, este de 85.000 lei în acest an.

Aceste campionate școlare reunesc anual elevi din peste 20 de licee clujene și vizează diferite sporturi, precum baschet, fotbal sau volei. Competițiile sunt organizate de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Inspectoratul Județean Cluj, unitățile școlare din municipiu, asociații județene din domeniul sportiv și cu sprijinul Farmec.

Cluj: Primăria susține financiar Liga Liceelor Clujene 1

Viziunea municipalității clujene se reflectă în sport ca factor cheie pentru îmbunătățirea calității vieții. Astfel, încurajăm tinerii să facă sport indiferent de ramura sportivă pe care o preferă!

De asemenea, îi felicit pe toți elevii care au participat la aceste competiții sportive! Îi asigur că Primăria Cluj-Napoca va susține în continuare campionatele școlare și astfel de activități sportive, foarte importante în dezvoltarea lor personală, pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și însușirea valorilor care se desprind din sport: fair-play, disciplină, spirit de echipă și multe altele!

Fotografiile sunt realizate în aceste zile, la meciurile finale din cadrul celei de a 7-a ediții a campionatului școlar la baschet (feminin și masculin) și fotbal – Liga
Liceelor Clujene la Baschet, respectiv Liga Liceelor la Fotbal și a treia ediție la volei, feminin și masculin – Liga Liceelor la Volei.

Finala competiției la baschet masculin: Colegiul Național “George Coșbuc” vs. Liceul Teoretic “Avram Iancu”;
Finala mică la volei masculin: Colegiul Tehnic Energetic vs. Liceul Teoretic “Avram Iancu”;

Finala mare la volei masculin: Liceul Teoretic “Bathory Istvan” vs. Liceul Unitarian “Janos Zsigmond”;
Finala mică la fotbal: Liceul Tehnologic Special “SAMUS” vs. Liceul Tehnologic “Alexandru Borza”;

Finala mare la fotbal: Colegiul Tehnic Energetic vs. Seminarul Teologic Ortodox;
Finala mică la volei feminin: Colegiul Național Pedagogic “Gheorghe Lazăr” vs. Liceul Unitarian “Janos Zsigmond”;

Finala mare la volei feminin: Liceul Teoretic “Bathory Istvan” vs. Liceul Teoretic “Avram Iancu”.

error: Content is protected !!