Cluj: Edi Iordănescu: “Vreau titlul cu CFR”. Ce a spus despre Dan Petrescu

Updated on iunie 13, 2018 Edi Iordănescu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al celor de la CFR Cluj. În cadrul conferinței de presă susținută astăzi, tehnicianul și-a anunțat intențiile la noul club.

“Este o onoare pentru mine, este un moment special pentru și sper ca această colaborare să fie una fructuoasă. Acest club dă posibilitatea să îți propui și să ai șanse reale să îndeplinești obiective mărețe. Cunosc echipa foarte bine, un lot foarte valoros, cred că CFR a câștigat meritat acest titlu, ceea ce vreau să se întâmple și anul viitor. Vom avea posibilitatea să ne batem pentru cupele europene. Toate aceste lucruri nu mă fac decât să mă motiveze”, a anunțat Edi Iordănescu, citat de digisport.ro

Cluj: Edi Iordănescu: "Vreau titlul cu CFR". Ce a spus despre Dan Petrescu 1

Iordănescu Jr. a spus că oferta de la CFR Cluj nu e singura pe care a avut-o, acesta susținând că putea pleca pe bani mai mulți la o echipă din străinătate.

“Întotdeauna mi-am analizat foarte bine opțiunile. Din punctul ăsta de vedere, au fost soluții în străinătate care din punct de vedere financiar erau peste ce mi-a oferit CFR, dar am ales să vin să fac performanță. Îmi place și orașul, e unul european, civilizat”, a mai spus Edi Iordănescu, care a avut cuvinte de laudă la adresa tehnicianului care a adus al 4-lea titlu din istorie în vitrina clubului din Gruia.

“Vin după un antrenor pe care îl respect și îl apreciez foarte mult, un antrenor care a făcut performanță, un antrenor care este apropiat de tatăl meu, a fost promovat și crescut de tată meu. Este apropiat de familia mea, de tatăl meu”, a spus Edi Iordănescu despre Dan Petrescu.

error: Content is protected !!