Cluj. După plecarea în China, Petrescu bagă în conturile CFR-ului de 10 ori mai mult decât valora clauza de reziliere

Updated on iunie 12, 2018 CFR Cluj ar putea câștiga 4 milioane de euro după vânzarea a doi jucători la echipa chineză a lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng.

Până acum se ştia că pentru Boli, 26 de ani, Guizhou va achita 2,5 milioane de euro, ceea ce oricum ar fi o sumă importantă. Conform ultimelor informaţii aflate de Digi Sport, ar fi vorba, de fapt de 2,7 milioane de euro. Iar pentru Ciprian Deac, care are 32 de ani, s-ar plăti 1,3 milioane de euro. Cu totul 4 milioane de euro. Deac a fost mai greu de convins pentru că a cerut un salariu important, un milion de euro pe an.

Cluj. După plecarea în China, Petrescu bagă în conturile CFR-ului de 10 ori mai mult decât valora clauza de reziliere 1

Semnul de întrebare este legat de încercarea ultimei clasate din China de a elibera un al doilea loc destinat străinilor, după ce unul a fost deja pregătit pentru Boli.

Cine sunt străinii pe care chinezii i-au avut în lot în primele 11 etape, din care au strâns doar 4 puncte: Tjaronn Chery (mijlocaş ofensiv, 30 de ani) a fost cumpărat cu 2,65 milioane de euro de la QPR, spaniolul Mario Suarez (mijlocaş defensiv, 31 de ani) a fost adus de la Watford, jucător pe care Fiorentina plătea în 2015 nu mai puţin de 15 milioane de euro, iar croatul Nikica Jelavic (atacant central, 32 de ani) a fost luat de la Everton şi e un fotbalist pe care la un moment dat Hull City a achitat 7,8 milioane de euro.

Gambianul Bubacarr Trawally-Steve (atacant central, 23 de ani) este jucătorul de care clubul s-a putut despărţi cel mai uşor, fiind împrumutat de la Vejle BK. Avea contract cu asiaticii până la finele lunii decembrie.

error: Content is protected !!