Cluj. Despina Neagoe: „Orice primar se comportă ca o gazdă civilizată când primește oaspeți de vază. La fel a procedat Emil Boc, când Simona Halep a venit la Fed Cup la Cluj. Și nimănui nu i-a trecut prin cap să huiduie. Ne despart …”

Updated on iunie 14, 2018 Continuă reacțiile la modul cum a gândit Gabriela Firea să se facă de râs. Comparațiile cu Clujul sunt inevitabile.

Despina Neagoe: „Orice primar se comportă ca o gazdă civilizată când primește oaspeți de vază. La fel a procedat Emil Boc, când Simona Halep a venit la Fed Cup la Cluj. Și nimănui nu i-a trecut prin cap să huiduie.

Cluj. Despina Neagoe: „Orice primar se comportă ca o gazdă civilizată când primește oaspeți de vază. La fel a procedat Emil Boc, când Simona Halep a venit la Fed Cup la Cluj. Și nimănui nu i-a trecut prin cap să huiduie. Ne despart ...” 1 Cluj. Despina Neagoe: „Orice primar se comportă ca o gazdă civilizată când primește oaspeți de vază. La fel a procedat Emil Boc, când Simona Halep a venit la Fed Cup la Cluj. Și nimănui nu i-a trecut prin cap să huiduie. Ne despart ...” 2

Ne despart ani lumină de standardele de ospitalitate ale capitalei”.

Grecu Toader: „Uite cum e primit un mare sportiv în Ardeal. Clujul un centru de civilizatie. În timp ce în multe orașe din tara se distruge democrația(…) în Cluj se fac eforturi, extraguvernamentale, de civilizație și bunastare!!!!”

Vezi aici Video cu primarul Bucureștiului huiduit:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!