Cluj: Cărturești la Jazz in the Park, de joi până duminică

Updated on iunie 27, 2018 Librăria Cărturești amenajează un spațiu de „chill and thrill” la Jazz in the Park.

„De joi până duminică aducem sub cerul proaspăt cărți prietene, imaginație pentru meșterit caleidoscoape și instrumente muzicale și poezie în mișcare la Cărturești Playground.

Cluj: Cărturești la Jazz in the Park, de joi până duminică 1

Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 12:00, în Parcul Central muzica de pe fundal dezleagă și modelează inspirația celor mari și mici pentru crearea de instrumente muzicale din plastilina Iclay. Timp de două ore acordăm, fredonăm și colorăm.

Pentru că „una din rădăcinile poeziei este muzica”, vă așteptăm să prindeți rădăcini la un eveniment cu versuri și beat-uri semnat Autem-Anticorp Solar&Cosmina Moroșan. După ce descoperim Beatitudinea, extragem poezie la pătrat din duo-ul Vlad Moldovan și Jesica Baciu.

Ziua de duminică, 1 iulie, începe cu soare-Veronica Soare. Cu ea construim unul dintre cele mai frumoase obiecte inventate vreodată-caleidoscopul. Continuarea zilei este tot poetică prin Festivalul Intenațional de Poezie de la Bistrița care vine la Cluj împreună cu Ana Dragu, Dan Coman și Marin Mălaicu Hondrari.

Locul de citit liber este acompaniat în cazinoul din parc de standul Cărturești care adăpostește pe durata festivalului muzică și carte după chipul și asemănarea iubitorilor de jazz.

Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere la inscrieri@carturesti.net.

Taxa de participare la activitatea cu plastilină este de 10 lei, iar la cea de confecționat caleidoscoape este de 50 de lei”, anunță organziatorii.

Program:
Sâmbătă, 30 iunie
12:00-14:00
Atelier de modelaj:instrumente muzicale din plastilina Iclay
18:00-19:00
Autem:poezie și beaturi cu Anticorp Solar&Cosmina Moroșan
Lectură poezie Vlad Moldovan
Lectură poezie Jesica Baciu

Duminică, 1 iulie
12:00 Atelier de caleidoscoape cu Veronica Soare
17:00-19:00
Poezia de la Bistrița vine la Cluj: Ana Dragu, Dan Coman, Marin Mălaicu Hondrari.

error: Content is protected !!