CFR Cluj a refuzat un jucător titular la Mondialul din Rusia! De ce a picat transferul

Updated on iunie 17, 2018 CFR Cluj caută jucători pentru a forța intrarea în grupele Ligii Campionilor. Edward Iordănescu, noul antrenor al campionilor, a spus că nu vor fi aduși foarte mulți jucători, dar tot a pomenit de patru sau cinci posturi pe care are nevoie de dubluri de calitate.

Unul dintre fotbaliștii care au avut șanse reale de a semna cu gruparea din Gruia a fost Francisco Calvo (25 de ani), fundașul naționalei din Costa Rica, reprezentativă la care goalkeeper este jucătorul Realului, Keylor Navas (31 de ani), informează Digi Sport.
CFR Cluj a refuzat un jucător titular la Mondialul din Rusia! De ce a picat transferul 1

Calvo, legitimat în prezent la Minnesota United, în campionatul american (MLS) le-a fost propus șefilor de la CFR, care, în primă fază, s-au arătat interesați de fotbalist, mai ales că acesta are calități ce se pliază pe stilul pe care Iordănescu jr vrea să-l implementeze.

Apoi, după ce au aflat suma de transfer pe care o vor americanii, două milioane de dolari, cei de la CFR au spus pas.

Iordănescu jr a cerut achiziții și pentru că CFR se va despărți vara aceasta, cel mai probabil, de trei jucători de bază. Kevin Bolie ca și plecat în China, la noul club al lui Dan Petrescu, iar Ciprian Deac este în așteptarea unui răspuns pozitiv, tot de acolo.

Un mare semn de întrebare este în dreptul lui Cristian Manea, căruia i-a expirat împrumutul de la Apollon Limassol, dar campioana României negociază pentru a-l păstra în continuare.

error: Content is protected !!