Video Cluj: „O mașină a blocat astăzi accesul ambulanțelor în Clinica Medicală … Poliția Locală chemată la fața locului a dat din umeri și a plecat… Acest infern ne va urmări până la…”

Updated on mai 23, 2018 Deputatul USR aduce la cunoștință faptul că a fost blocat accesul ambulanțelor în Clinica Medicală.

Emanuel Ungureanu: O mașină a blocat astăzi accesul ambulanțelor în Clinica Medicală 2 între orele 8.20- 9.30.

Am primit aceste imagini acum câteva minute din partea unui medic care lucrează pe secția de Reumatologie din Spitalul Județean Cluj.

O ambulanță nu a putut să treacă aproape o oră din cauza unei mașini a unui clujean care a pretins că a parcat chiar la intrarea de acces pentru secțiile de: Reumatologie, ORL, Medicină Internă, Chirurgie 2, Urologie pentru că a trebuit să-și transporte mama bolnavă…


Curtea clinicilor medicale din Cluj sunt înguste, pline de gropi, adevărate capcane pentru oameni și mașini.
În acest context, complet nefericit, fac un apel la civilizație și respect reciproc, este absolut impardonabil să blochezi accesul intr-o clinică cu sute de bolnavi pentru a rezolva mai facil problema ta sau a rudei tale.


Pentru cei care cunosc zona, mașina din imagine a blocat de fapt accesul către 4 clinici: Medicală 2, Chirurgie Cardiovasculară, Diabet, Institutul Inimii.


Poliția Locală chemată la fața locului a dat din umeri și a plecat…
Acest infern ne va urmări până la construirea himericului Spital Regional”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!