Update. 4 Studente din Cluj au murit după ce mașina lor a fost spulberată de tren. Două dintre fete au fost găsite la 40 de metri de mașină

Updated on mai 18, 2018 Patru tinere din județul Maramureș, studente în Cluj, au murit violent joi seara după ce autoturismul lor a fost spulberat de tren, în apropiere de orașul Jibou, județul Sălaj.

Accidentul a avut loc la intersecția căii ferate cu centura ocolitoare a orașului Jibou, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sălaj, potrivit graiulsalajului.ro preluat de Libertatea.

Update. 4 Studente din Cluj au murit după ce mașina lor a fost spulberată de tren. Două dintre fete au fost găsite la 40 de metri de mașină 1

„Un autoturism a fost lovit de tren. Patru persoane au decedat și o persoana este ranită grav. Trei echipaje de poliție sunt la fața locului pentru cercetări. Persoanele decedate sunt din jud. Maramureș, cu vârste cuprinse între 20 si 21 de ani.“, au precizat polițiștii.

Doua dintre fetele gasite decedate au fost propulsate la impact la distante de pana la 40 de metri de autoturism, una dintre acestea fiind gasita cu dificultate, spun martorii oculari.
Daca una dintre victime a fost gasita aproape de autoturism, la circa trei metri, alte doua erau la distante intre 20 si 40 de metri de la locul acidentului. Una dintre ele a fost gasita pe o suprafata cultivata cu grau, iar o alta intre niste spini.

Update. 4 Studente din Cluj au murit după ce mașina lor a fost spulberată de tren. Două dintre fete au fost găsite la 40 de metri de mașină 2 Update. 4 Studente din Cluj au murit după ce mașina lor a fost spulberată de tren. Două dintre fete au fost găsite la 40 de metri de mașină 3

(foto: graiulsalajului.ro)

Alte doua fete, supravietuitoarea si o victima decedata, au ramas incarcerate in autoturism, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a le scoate din masina facuta zob, un autoturism este marca Volkswagen Passat.

La fata locului au intervenit o ambulanta SMURD, doua ambulante de la Jibou si o ambulanta de la Zalau, cu medicul Ioana Tamas.
Fata care se afla la volan are sanse la viata, este constienta si raspunde întrebarilor. A suferit politraumatisme la cap, potrivit directorului medical de la Serviciul Judetean de Ambulanta, Ioan Cordea.

Din primele informatii, cele cinci studente la Universitatea Tehnica Cluj au participat ieri la festivitatea de absolvire.
Doua dintre studentele decedate sunt din aceeasi localitate, sat Sugatag, una din Ciocotis, iar cealalta din Salsig. Supravietuitoarea este din Razoare.

error: Content is protected !!