Marius Șumudică la CFR Cluj?! Și-a dat DEMISIA din Turcia

Updated on mai 15, 2018 Demisie surprinzătoare și nu prea a antrenorului Marius Șumudică. Acesta a renunțat marți seara la contractul cu Kayserispor. Vine la CFR Cluj așa cum se zvonește? Dan Petrescu este ca și dat plecat în China.

Marius Şumudică şi-a dat demisia de la Kayserispor. Tehnicianul român şi-a lăsat echipa pe locul 9, iar decizia a venit după ce gruparea turcă a înregistrat 4 înfrângeri consecutive în prima ligă. În 2018, Kayserispor a câştigat doar 5 partide din 21.

Marius Șumudică la CFR Cluj?! Și-a dat DEMISIA din Turcia 1

“Nu avea sens sa mai continuăm. Așa este mai bine pentru toată lumea. Le multumesc foarte mult suporterilor care ne au ajutat să ne aflăm pe o poziție la care nimeni nu spera după ce doi ani echipa a fost la retrogradare. Președintele mi a spus ca lotul va rămâne cam la fel si acest lucru nu anunta ceva bun pentru sezonul următor. Vom rămâne prieteni, dar atât. Am simțit că nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel puțin așa consider eu”, a confirmat pentru digisport.ro Șumudică.

După meciul cu Astra, Dan Petrescu a fost întrebat la conferința de presă dacă va rămâne la CFR și în sezonul următor și a răspuns: “Despre asta trebuie să vorbim acum? Eu trebuie să mă gândesc la meciul cu Viitorul, cel mai important al sezonului pentru noi, unde jucăm cu trofeul pe masă. Nu e important ce face Dan Petrescu, e important ce face CFR Cluj”.

“Întâi, trebuie să jucăm meciul cu Viitorul, apoi mai vedem. Am contract încă un an cu CFR, e simplu”, a mai spus Dan Petrescu.

În urmă cu doar câteva luni, Şumi a refuzat o ofertă pe bani mulţi din Arabia Saudită, dorind să stea în Europa şi să demonstreze că e un antrenor de top. Totuşi, în vară ar putea da curs unei oferte, dacă proiectul care îi va fi propus va fi unul serios şi va viza performanţa.

Marius Şumudică, 46 de ani, a mai pregătit în cariera sa echipele Rocar Bucureşti, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

400.000 de euro pe an era salariul primit de Şumudică la Kayserispor. În media din România s-a speculat în ultima perioadă că antrenorul care a scris istorie cu Astra ar fi şi pe lista scurtă a celor mai bune formaţii din România: FCSB şi CFR Cluj.

error: Content is protected !!