Cluj: „În 2015, în vară, bulevardul 1 Decembrie 1918, Cluj Napoca. Am oprit motocicleta să acord prioritate pietonilor aflați pe trecere. Eram pe banda 2. Pe banda 1 era …”

Updated on mai 24, 2018 În contextul tragediei din Ungaria, 9 români au murit groaznic după ce microbuzul în care se aflau a intrat violent într-un camion, un clujean rememorează o întâmplare de pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

Pe Facebook, Mircea Moga a scris: „În 2015, în vară, bulevardul 1 Decembrie 1918, Cluj Napoca. Am oprit motocicleta să acord prioritate pietonilor aflați pe trecere. Eram pe banda 2. Pe banda 1 era deja o mașină de mult timp oprită. Șoferul din spatele meu era preocupat cu telefonul.

Cluj: „În 2015, în vară, bulevardul 1 Decembrie 1918, Cluj Napoca. Am oprit motocicleta să acord prioritate pietonilor aflați pe trecere. Eram pe banda 2. Pe banda 1 era ...” 1

Nu a frânat, mi-a zis un martor. Dacă frâna probabil nu reușea să urce mașina peste roata spate. Ideea e că a primit doar o amendă de 100 de lei pentru nepăstrarea distanței regulamentare.

Nu contează că au sărit oamenii din fața noastră să nu fie loviți. Dacă ai o motocicletă înfiptă în bot nu mai e neacordare de prioritate.

A ieșit din mașină și urla la mine că aveam viteză. Acum văd cum au murit 9 oameni că șoferul microbuzului făcea live când a intrat pe contrasens și a lovit frontal un tir.

Poate trebuie înăsprite niște legi… să fie șoferii mai prezenți în timp și spațiu.”

error: Content is protected !!