(Last Updated On: May 10, 2018)

Update
Un poliţist a fost grav rănit joi pe Calea Moților după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism care virase brusc, ca să intre într-o curte. Tânărul de 28 de ani, poliţist în Cluj-Napoca, se afla în timpul său liber, când a intrat cu viteză în autoturism.

În urma impactului, motocicletă a zburat câţiva metri, iar bărbatul a fost grav rănit. A suferit un traumatism toracic sever şi acum respiră cu ajutorul aparatelor. Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Cluj sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire, potrivit Stirile Pro Tv.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Stire Initiala
Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață, pe Calea Moților spre Mănăștur. Un motociclist se pare că este rănit serios

Pe Facebook, Chiorean Cristinel a scris: „Accident cu victima motociclist pe Motilor sens spre Manastur in fata la facultatea de stomatologie”.

(Foto) Accident Cluj: Update. Polițist  rănit grav, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism 1

Denisa Bodnar: Accident pe Motilor, sensul spre Manastur. Motociclist pe jos, motocicleta in flacari.

foto:Bercea Sorin Moților 32, accident cu victimă

(Foto) Accident Cluj: Update. Polițist  rănit grav, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism 2 (Foto) Accident Cluj: Update. Polițist  rănit grav, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism 3 (Foto) Accident Cluj: Update. Polițist  rănit grav, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism 4 (Foto) Accident Cluj: Update. Polițist  rănit grav, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism 5

Colegii polițistului au făcut un apel pentru donare de sânge

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Pop Achim Daniela a scris: „Azi colegul nostru Ciceu Mircea Bogdan, din cadrul Secției 6 Poliție, a fost implicat intr-un tragic accident de circulație, care i-a produs grave leziuni interne.

(Foto) Accident Cluj: Update. Polițist  rănit grav, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism 6

Acesta se zbate acum între viață și moarte și are nevoie urgentă de sânge.

Începând de mâine dimineață, colegii care doresc să îl ajute si nu numai pot dona sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (str. Nicolae Bălcescu nr.18) cu precizarea că sângele este destinat pacientului Ciceu Mircea Bogdan. Va multumim! Este internat la Chirurgie 1 – ATI”