Cluj. Tudor Giurgiu: „Flashuri de dinainte de TIFF …Decit sa tineti workshopul in Bucuresti, mai bine haideti incoace si o sa vedeti cum e cu “the experience”. Altfel, la Cluj e cald si bine. Prea cald pentru …”

Updated on mai 24, 2018 Înainte de începerea TIFF, regizorul Tudor Giurgiu a prezentat câteva „flashuri”.

Tudor Giurgiu: „Flashuri de dinainte de TIFF.1. Nu il mai sunati pe Hordila sa il intrebati ce mai face. E suparat. Are tensiune mare. Nu mai are sa va dea invitatii, badgeuri, vouchere. Nici eu nu mai am. Rares e in Germania. Nu stiu cum o sa ne descurcam anu asta.

Cluj. Tudor Giurgiu: „Flashuri de dinainte de TIFF ...Decit sa tineti workshopul in Bucuresti, mai bine haideti incoace si o sa vedeti cum e cu “the experience”. Altfel, la Cluj e cald si bine. Prea cald pentru ...” 1

2. Festivalul Galactoria din Cluj mi-a scris un email. “Bună ziua. Cum imediat începe TIFF- ul, ne-am gândit că poate sunteți dispuși să ne ajutați cu promovarea festivalului Galactoria, luând în considerare conjuncturile ambelor festivale. Așteptăm un răspuns și vă mulțumim anticipat!”

Draga necunoscutule care mi-ai scris, e o conjunctura f proasta pentru tine si o sa iti raspund ca nu. Atunci cind o sa stii pluralul de la “festival” mai discutam.

3. M-a contactat cineva de la Prime Romania, asociatie dedicata studentilor la Comunicare&PR, pentru a ma invita ca speaker la un eveniment pe 29 mai “The Festival Experience”.

Dragi studenti la PR, nu ar fi oare mai bine sa verificati intii cind se tin festivalurile, sa cititi despre ele, inainte de a lansa invitatii? TIFF incepe vineri.

Decit sa tineti workshopul in Bucuresti, mai bine haideti incoace si o sa vedeti cum e cu “the experience”.

Altfel, la Cluj e cald si bine. Prea cald pentru luna mai, cum zicea un vechi film romanesc”.

error: Content is protected !!