Cluj: Plimbări cu căluți, demonstrații de călărie, tir cu arcul și dresură de căței îi așteaptă pe clujeni la evenimentul “Distractie la ferma de caluti”

Updated on mai 23, 2018 “Distractie la ferma de caluti” ii invita pe clujeni, in 27 mai, incepand cu ora 11, la o duminica de jocuri si divertisment in familie, la centrul de echitatie din strada Lombului.

Plimbarile cu calutii, demonstratiile de calarie, tirul cu arcul si dresura de catei sunt cateva din punctele de atractie ale programului.

Cluj: Plimbări cu căluți, demonstrații de călărie, tir cu arcul și dresură de căței îi așteaptă pe clujeni la evenimentul “Distractie la ferma de caluti” 1 Cluj: Plimbări cu căluți, demonstrații de călărie, tir cu arcul și dresură de căței îi așteaptă pe clujeni la evenimentul “Distractie la ferma de caluti” 2

Micutii se vor bucura si de teatru de papusi in limba romana si maghiara, numere de magie cu iluzionistul Stefan, ateliere pentru copii si alte surprize.

Organizatorul, clubul educational Round Hill Club, cunoscut si pentru seria de conferinte in gradinite “Parenting Responsabil”, va calauzi copiii intr-o atmosfera de jocuri si veselie creand o avanpremiera la ziua copilului.

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/events/397567547319821/

“Distractie la ferma de caluti” promite o adevarata aventura pentru copii cu toate ingredientele unei petreceri reusite.

error: Content is protected !!