Cluj. Florin Badita: „In Munich, l-am întâlnit random in aeroport pe Emil Boc … Sa vedem dacă este un politician sau chiar se tine de cuvânt de data asta”

Updated on mai 23, 2018 Unul dintre liderii #rezist s-a întâlnit cu primarul Emil Boc în Aeroportul din Munchen. I-a făcut o propunere.

Pe Facebook, Florin Badita a scris: „In Munich, l-am întâlnit random in aeroport pe Emil Boc. Zicea ca este deschis sa facem o ediție de Civistarter in Cluj, și ne poate pune la dispoziție spațiu + dacă avem o entitate juridica sa vedem dacă putem obține un spatiu sa facem un hub pentru activiști, un spațiu fizic unde putem tine training-uri, ateliere etc.

Cluj. Florin Badita: „In Munich, l-am întâlnit random in aeroport pe Emil Boc ... Sa vedem dacă este un politician sau chiar se tine de cuvânt de data asta” 1

Acum 3 ani de zile am mai povestit cu el, în legătură cu un proiect. Mi-a zis sa merg a doua zi la primărie și ma primește în audienta.

Când am fost acolo, am aflat ca trebuie sa am o problema ca sa vb cu primarul, trebuie sa fac o cerere și in 30 de zile primesc răspuns. Abia apoi, dacă nu ma satisface răspunsul, o sa fie elevat, etc

Sa vedem dacă este un politician sau chiar se tine de cuvânt de data asta.

Later edit. Sta fix lângă mine în avion”.

error: Content is protected !!