Cluj: FELICITĂRI! UBB, campioana României la fotbal universitar

Updated on mai 21, 2018 Echipa de fotbal a Universității Babeș-Bolyai a câștigat duminică, 20 mai 2018, finala Campionatului național universitar de fotbal de la Timișoara, după victoria cu 3-0 în fața reprezentanților Universității de Vest din Timișoara.

La finalul minutelor regulamentare de joc, studenții UBB au reușit să se impună cu scorul de 3-0 în fața campioanei ediției din 2017 și vor participa, la finalul lunii iulie 2018, la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Universitare Europene din Portugalia.

Cluj: FELICITĂRI! UBB, campioana României la fotbal universitar 1

“A fost o victorie muncită, o victorie pe care, în mod evident, ne-am propus-o ca obiectiv clar al acestei participări. Am venit la Timișoara cu o echipă bună, extrem de motivată, care va începe acum pregătirile pentru turneul din Portugalia, unde sperăm să dovedim că UBB își dorește să atingă excelența în toate domeniile pe care le abordează”, a declarat, la finalul turneului, Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

Găzduit în perioada 18-20 mai 2018 de Universitatea Politehnica din Timișoara, Campionatul național universitar de fotbal a aliniat la start opt echipe studențești: Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, Universitatea din Oradea, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara și Universitatea Politehnica Timişoara.

Cluj: FELICITĂRI! UBB, campioana României la fotbal universitar 2 Cluj: FELICITĂRI! UBB, campioana României la fotbal universitar 3

Antrenată de Septimiu Ormenișan, echipa UBB a fost formată din:
Sebastian Moroz, Andrei Iura, Cristian Paul, Mihai Onicaș, Mihai Kereki, Marius Ionescu, Horațiu Popa, Adrian Lupu, Adrian Micaș, Romario Rus, Adrian Șter, Sebastian Salcău, Iuliu Hațiegan, Sorin Acatrinei, Ioan Timiș, Răzvan Ititesc, Claudiu Rogozan, Rareș Takacs.

Cluj: FELICITĂRI! UBB, campioana României la fotbal universitar 4

Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Adrian Micaș, cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Rareș Takacs, golgetter-ul turneului a fost Iuliu Hațiegan, în timp ce titlul de cel mai bun portar a revenit tot echipei UBB, prin Sebastian Moroz.

error: Content is protected !!