(Last Updated On: May 16, 2018)

Șoferii sunt atenționați de o posibilă escrocherie cu vase Zepter.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Lucian Ötvös a scris: „Salut!
A mai fost cineva abordat de niste indivizi cu un Logan alb (destul de nou) cu numere de MS pe motiv ca vor sa-i ofere cadou un set de vase Zepter si un set de cutite?

Cluj. „A mai fost cineva abordat de niste indivizi cu un Logan alb pe motiv ca vor sa-i ofere cadou un set de vase Zepter si un set de cutite? Eu am patit-o azi ... Am inchis portiera, am blocat-o si am pornit motorul. Tipul s-a intors la...” 1

Eu am patit-o azi pe str. Garii, in parcarea de vis-a-vis de Liberty Park. Eram langa masina, pregatit sa ma urc si sa plec, cand in fata mea a oprit Loganul alb si a coborat un tip care s-a recomandat ca fiind turc cu mama romanca si care a zis ca-mi ofera un cadou cu ocazia zilelor Clujului, mi-a pus in mana niste pliante cu ceva reclame si mi-a zis sa deschid portbagajul ca-mi aduce cadoul. Dupa asta s-a dus la Logan si s-a intors cu doua cutii care pareau ambalaje de seturi de vase si cutite.

Intre timp m-am urcat la volan si i-am spus ca n-am nevoie de cadoul lui si trebuie sa plec. Am inchis portiera, am blocat-o si am pornit motorul. Tipul s-a intors la Logan, si-a bagat cutiile in portbagaj si au plecat.

Nu stiu ce intentii aveau, poate ca tipul care a coborat din Logan vroia sa ma atraga in spatele masinii mele si intre timp ceilalti doi sa-mi cotrobaie prin masina dupa obiecte de valoare, habar n-am. Doar vreau sa va atrag atentia, daca va intalniti cu ei, ca sunt cam dubiosi si sa fiti atenti”.

Adam Vas Da, in parcarea Dedeman. Dupa cadoul dat si textul, ca acel set de vase costa 1900 de euro incercau sa ma convinga, sa le dau cat ma lasa inima pentru setul de cutite care ar valora 200 de euro. Desi din prima clipa i-am zis ca nu ma intereseaza nici cadoul lor si nici nimic, el nu m-a scos din “don director”. Diferenta era ca la mine spunea ca e din iran si ca a invatat romana. Dupa ce i-am zis mai categoric ca nu ma intereseaza s-a enervat si au plecat PS. Parca spunea ceva si de plecarea lui in acea zi si are bilet de avion etc.

Viorica Fulop Eu am fost abordata in Manastur ,cica au fost la expozitie pe str Taberei si pleaca avionul la Budapesta si ce le-a ramas nu pot imbarca. Erau mai multe in portbagaj ,in masina 2 rromi am conchis chiar daca erau domneste imbracati .Vorbeau ungureste ,romaneste .Nu era Logan alb ,nu mai stiu masina desi eu eram cu mobilul in mana si fotografiam una alta .Poate nu e aceias filiera dar e o modalitate de lucru ce pare sa prinda contur in Cluj .Am refuzat tot !!!

Letitia Mariana Goia Astazi, in juru pranzului erau in Floresti in zona primariei. Au abordat doua doamne care i-au balacarit. Tipu inalt era intr-un costum f elegant si era destul de insistent. Au plecat f repede dupa ce doamnele l-au repezit!

Dan Darius Bogdan daca te mai intalnesti cu iei…pune mana pe telefon si fa-te ca suni la politie…sa vezi cum dispar de numa fum lasa in urma lor

Ovidiu T. Vereș Aveți grijă cu băieții ăștia. Acum câțiva ani actionau in zona parcarii descoperite de la Selgros.
La refuzul oalelor si ulcelelor, au verificat zona si au cerut portmoneul de pe bord sub amenintarea cutitului. Si nu vorbesc din povesti.
Deci, evitati-i cat se poate de tare. Fara povesti de umplutura, ca va urmaresc ce aveti in masina, cati sunteti, etc.