CFR Cluj pregăteşte o adevărată revoluţie! Pleacă 7 jucători! Budescu e principala ţintă

Updated on mai 15, 2018 Președintele Iuliu Mureșan a anunțat schimbări în lotul echipei în următoarea perioadă de transferuri. Cei de la CFR și-au propus accederea în grupele Champions League, în cazul câștigării titlului, iar pentru aceasta au nevoie de întăriri.

“Trebuie să plece trei sau patru jucători care nu au confirmat, plus doi-trei care termină contractul. Vom aduce în loc trei-patru jucători mai valoroşi cu care să facem faţă în calificările Champions League şi în grupele competiţiei”, a spus Iuliu Muresan, citat de prosport.ro.

CFR Cluj pregăteşte o adevărată revoluţie! Pleacă 7 jucători! Budescu e principala ţintă 1

Ardelenii vor să dea o adevărată lovitură şi să profite de relaţiile reci care există între Constantin Budescu (29 de ani) şi staff-ul FCSB. CFR e gata să-i achite clauza de reziliere, de 3 milioane de euro, şi să-i facă pofta patronului din Gruia, care îl place foarte mult. Bogdan Mara, membru în conducerea CFR-ului, şi Florin Lovin, agentul fotbalistului, au vorbit pentru ProSport despre o posibilă trece a lui Budescu în Gruia.

“Interesul pentru Budescu rămâne în picioare. Vom intra în acest subiect după ce vom termina campionatul. La final ne vom aşeza la masă toţi cei care ne ocupăm de echipa CFR şi vom gândi foarte bine strategia de transferuri”, a spus Mara, luni, la ProSport LIVE.

“Domnul Mureşan a spus că CFR îşi permite să platească clauza lui Budescu, lucru care poate fi plauzibil în contextul strategiei din acest an în care CFR a ridicat ştacheta enorm din punct de vedere financiar. Nu m-a contactat nimeni din conducerea CFR”, a spus Lovin.

error: Content is protected !!