Video Cluj: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?”

Updated on aprilie 19, 2018 Din păcate PSD continuă să aibă grijă doar de infractori neavând nicio măsură clară pentru cetățenii cinstiți. Și măririle de salarii din Sănătate au reușit să le transforme în scăderi. Joi dimineața, în fața sediului PSD, câțiva cetățeni nemulțumiți au organizat un flashmob.

Pe Facebook, Umbrela Anticorupție Cluj a postat un video cu mesajul: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?”

Vincze Zoltán: BUNĂ DIMINEAȚA! ASTĂZI LUCRAȚI ȘI PENTRU CETĂȚENI? Un flashmob abia consumat în fața sediului PSD din Cluj cu membrii manifestanților “profesioniști”, luptătorii dintotdeauna pentru normalitate.

Video Cluj: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?” 1 Video Cluj: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?” 2 Video Cluj: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?” 3 Video Cluj: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?” 4 Video Cluj: Flashmob în față la PSD, în drum spre serviciu (8.30-8.45 am): “Astăzi lucraţi şi pentru cetățeni?” 5

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!