Cluj: 250 de kilometri! Un bărbat împușcat cu 6 gloanțe, plimbat între spitalele! De la Bistrița la Cluj, înapoi la Bistrița, înapoi la Cluj, înapoi la Bistrița

Updated on aprilie 15, 2018 Un basarabean de 31 de ani a fost împușcat de un conațional de nu mai puțin de 6 ori ieri dimineață în localitatea Cepari, de lângă Bistrița. Acesta a fost găsit pe un câmp de un agricultor și a ajuns la spital cu plăgi în zona gâtului, a toracelui, a umărului drept și a brațului stâng.

Basarabeanul a fost plimbat 250 de kilometri, între spitale, cu gloanțele în el. După ce medicii au decis că intervenția chirurgicală nu poate fi făcută în Bistrița l-au trimis la o clinică din Cluj-Napoca, numai că doctorii de aici l-au trimis înapoi, informează realitatea.net, care citează bistriteanul.ro

Cluj: 250 de kilometri! Un bărbat împușcat cu 6 gloanțe, plimbat între spitalele! De la Bistrița la Cluj, înapoi la Bistrița, înapoi la Cluj, înapoi la Bistrița 1

Medicii bistrițeni au decis că operația nu poate fi făcută la Bistrița și l-au trimis cu o ambulanță cu medic la Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca.

După ce a făcut 120 de kilometri, medicii clujeni l-au trimis însă înapoi la Bistrița. Așa că bărbatul a mai făcut 120 de kilometri cu gloanțele în el pentru a fi operat într-un final la Bistrița.

Bărbatul rănit are 31 de ani și locuia în Republica Moldova, însă provenea din Ucraina. Potrivit polițiștilor acesta era în tranzit împreună cu un prieten. În urma unui conflict spontan, acesta a fost împușcat de 6 ori de către colegul său. Deși a încasat 6 gloanțe, bărbatul a luat-o la fugă pe dealurile din apropiere, pentru a se putea ascunde de cel care îl voia mort.

Făptașul a fost prins în Maramureș de către polițiști și a fost adus în Bistrița-Năsăud, la audieri. Cei doi cetățeni străini sunt suspectați pentru trafic de droguri.

error: Content is protected !!