Simona Halep: „Mă simt ca acasă aici la Cluj. Mă bucur că de data asta pot să joc, de fiecare dată când vin, vin bucuroasă, cu încredere, să vedem…”

Updated on aprilie 17, 2018 Ajunsă pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”, Simona Halep a declarat că se simte ca acasă la Cluj-Napoca, și are încredere că în weekend vor avea loc meciuri frumoase.

„Mă simt bine, am muncit foarte mult în aceste două săptămâni, mă simt în formă, să vedem cum va fi la meciuri. Va fi un pic de presiune, dar cred că va fi bine. Deja mă simt ca acasă aici la Cluj, mă bucur că de data asta pot să joc, de fiecare dată când vin, vin bucuroasă, cu încredere, să vedem ce va fi, sper să avem meciuri frumoase.

Simona Halep: „Mă simt ca acasă aici la Cluj. Mă bucur că de data asta pot să joc, de fiecare dată când vin, vin bucuroasă, cu încredere, să vedem...” 1

(foto: Dan Tautan via Romania Fed Cup Team)

Mă bucur că mulţi oameni vin să ne susţină, este o atmosferă deosebită de fiecare dată când jucăm la Cluj. Vreau numai să câştig meciurile şi să câştigăm partida”, a spus Halep, citată de mediafax.ro

„Sunt gata să încep sezonul de zgură, sper să fie bine. În fiecare zi voi fi la Sala Polivalentă, mă voi antrena”.

Căpitanul nejucător al echipei Elveţiei, Martina Hingis, aflată pentru prima oară în România, a vorbit despre Halep:

„Prezenţa Simonei Halep, numărul unu mondial, este dificilă pentru noi, dar în tenis, să joci în FedCup este ceva special. Sper ca echipa mea să dea tot ce poate pe teren, nu avem nimic de pierdut. (…) O respect mult pe Simona Halep, cred că este o mare jucătoare pentru tenisul românesc şi internaţional, este o personalitate”, a spus Hingis.

error: Content is protected !!