Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Nu mai parcați pe locuri dedicate persoanelor cu dizabilități! Felicit polițiștii locali pentru că au aplicat astăzi legea în parcarea Vivo. Acum amenda cuprinsă între…”

Updated on aprilie 15, 2018 Deputatul Emanuel Ungureanu i-a surprins astăzi pe polițiștii locali din Florești în timp ce îi amendau pe șoferii care au parcat cu nesimțire pe locurile persoanelor cu dizabilități de la centrul comercial Vivo.

Acesta a scris pe Facebook: „Nu mai parcați pe locuri dedicate persoanelor cu dizabilități! Astăzi am surprins o acțiune a Poliției Locale Florești în parcarea Vivo.

Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Nu mai parcați pe locuri dedicate persoanelor cu dizabilități! Felicit polițiștii locali pentru că au aplicat astăzi legea în parcarea Vivo. Acum amenda cuprinsă între...” 1 Foto Cluj. Emanuel Ungureanu: „Nu mai parcați pe locuri dedicate persoanelor cu dizabilități! Felicit polițiștii locali pentru că au aplicat astăzi legea în parcarea Vivo. Acum amenda cuprinsă între...” 2

Cei doi polițiști au amendat câțiva cetățeni care au parcat cu nesimțire pe locurile celor care au nevoie de respectul și sprijinul nostru.

Felicit polițiștii locali din Florești pentru că au aplicat astăzi legea și rog public Consiliul Local Florești să mărească cuantumul amenzilor pentru cei care parchează în asemenea locuri.

Acum amenda cuprinsă între 200 și 500 de lei nu sperie pe nimeni după cum se vede din imagini…”

error: Content is protected !!