(Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie…”

Updated on aprilie 21, 2018 Simona Halep a rămas impresionată de atmosfera senzațională creată de cei 10.000 de spectatori prezenți la Sala Polivalentă. România conduce cu 2-0 Elveția după prima zi.

Simona Halep, la Digi Sport: „A fost foarte dificil, chiar vorbeam cu băieții înainte de meci că va fi mai greu decât în finala de la Melbourne. (n.r. pierdută în trei seturi în fața Carolinei Wozniacki).

(Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 1 (Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 2

(Photo Credit: Cristina Hutu – Ago Vision Production FOTO: Dan Tautan)

Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie momentele de la ceremonie. Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe!

Vă mulțumesc mult, datorită dumneavoastă am reușit să câștig azi. Am avut emoții foarte mari, pe care nu am putut să le controlez. E normal, a fost o atmosferă deosebită în tribune. Am spus că acești oameni își doresc foarte mult victoria și am încercat să mă eliberez de stres și să joc din ce în ce mai bine.

(Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 3 (Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 4

(Photos: Municipiul Cluj-NapocaDan TautanRadu Pădurean)

Coregrafia a fost deosebită, nu am mai văzut așa ceva! De asta mi-a fost greu să-mi găsesc jocul. Sper ca mâine să joc mult mai bine și să fim la fel de susținute. O cred în stare pe Irina Begu să câștige în fața lui Bacsinzsky, dar e greu să joci cu aceste emoții mari.

(Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 5 (Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 6 (Foto/Video) Simona Halep: „Mulțumesc, Cluj, mulțumesc tuturor pentru aceste clipe! Nu pot să descriu emoțiile pe care le-am avut, nu pot descrie...” 7

Vreau să mă relaxez, am făcut o contractură la picior în game-ul doi din cauza emoțiilor. Sper să joc mai bine și voi lupta până la sfârșit pentru a câștiga meciul, chiar dacă jocul meu nu va merge bine”.

(Video) Emil Boc: Moment unic la inceputul meciului de tenis Romania – Elvetia!!

RESPECT Cluj!

error: Content is protected !!