(Foto) Accident Cluj: GRAV! 2 morți și 3 răniți, pe centură, din cauza unui șofer și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic

Updated on aprilie 1, 2018 Grav accident de circulație sâmbătă seara pe centura municipiului Cluj-Napoca, care face legătura între Apahida și Vâlcele. Un șofer și pasagerul din dreapta au murit din cauza unui șofer rupt de beat care a și fugit de la locul accidentului. Alte 3 persoane au fost rănite.

“Un conducător auto în vârstă de 23 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, a încercat să efectueze o depășire neregulamentară și a trecut peste marcajul continuu.

Din partea opusă venea regulamentar un alt autoturism, al cărui șofer a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat în balans și s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil.

În Dacia Logan se aflau 5 persoane, șoferul și 4 pasageri. În urma accidentului, unul dintre pasageri, în vârstă de 22 de ani a decedat. Șoferul a fost grav rănit și se afla în comă, iar alte 3 persoane au fost rănite.

Șoferul care a provocat incidentul și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj pentru someseanul.ro.

Șoferul în comă a murit la spital.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujToma Zoltan  a scris: sunt cel putin 2 victime intinse pe iarba sau ma insel?

(Foto) Accident Cluj: GRAV! 2 morți și 3 răniți, pe centură, din cauza unui șofer și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic 1

Denisa Antonela Pop Dada,probabil la rasturnare au sarit din masina.. eu cand am trecut am vazut masina goala si ma gandeam ca printre oamenii ce se plimbau langa ea erau si victimele.

(Foto) Accident Cluj: GRAV! 2 morți și 3 răniți, pe centură, din cauza unui șofer și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic 2

Catalin Popa Accindent pe Bulevardul Muncii dupa Emerson,trafic ingreunat in ambele sensuri!
(Foto) Accident Cluj: GRAV! 2 morți și 3 răniți, pe centură, din cauza unui șofer și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic 3
Gabriela Ont Buruian Șoferul de 23 de ani a făcut o depășire neregulamentara pe linie continua. Cel care venea din contrasens a încercat sa evite. A tras dreapta de volan s-a răsturnat de câteva ori pe carosabil și a ieșit în decor. Pasager de 22 de ani mort, șoferul e în stare grava, iar alții 3 răniți. Toți în mașină care circula regulamentar. Șoferul care a provocat accidentul nu a oprit, nu a anunțat la 112 nimic. Martorii s-au luat după el, au sunat la politie. După filtre a fost prins în Gherla. Dus pt recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
error: Content is protected !!