FCSB-CFR Cluj. S-a stabilit ziua în care se va juca meciul ce poate decide campioana din Liga 1

Updated on aprilie 17, 2018 Liga Profesionistă de Fotbal din România a decis zilele de disputare a meciurilor contând pentru etapa a  7-a din play-off, care cuprinde și derbiul FCSB -CFR Cluj.

Potrivit programului, meciul se va juca duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

FCSB-CFR Cluj. S-a stabilit ziua în care se va juca meciul ce poate decide campioana din Liga 1 1

În acest moment, după finalul turului din play-off, roș-albaștrii sunt la două puncte în fața celor de la CFR Cluj. Dacă cele două formații se vor afla la aceeași distanță de puncte și la momentul întâlnirii directe, o eventuală victorie a elevilor lui Nicolae Dică ar mări diferența la cinci puncte, cu trei etape înainte de final, situație în care actuala vicecampioană ar deveni mare favorită la campoionat. Tocmai de aceea, fotbaliștii lui Dan Petrescu trebuie să câștige, pentru a depinde mai apoi doar de ei în realizarea obiectivului. Asta, desigur, dacă ambele formații nu vor mai face, între timp, pași greșiți.

Un alt meci extrem de interesant va fi și cel dintre CS U Craiova și Viitorul, care va deschide runda, mai ales că există luptă directă în acest moment, între cele două formații pentru locul trei.

Și în partea de jos a calasamentului vor fi partide extrem de interesante. Dinamo se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi, în timp ce echipa lui Adi Mutu, FC Voluntari, va juca acasă cu Juventus.

Etapa a 7-a, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Play-off

Sâmbătă , 28 aprilie, 20:45
CS U Craiova – FC Viitorul

Duminică, 29 aprilie, 20:45
FCSB – CFR Cluj

Luni, 30 aprilie, 20:45
Astra Giurgiu – Poli Iași

Play-out

Vineri, 27 aprilie, 20:45
FC Voluntari – Juventus

Sâmbătă , 28 aprili, 18:00
ACS Poli Timișoara – Concordia Chiajna

Duminică, 29 aprilie, 17:30
Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani

Luni, 30 aprilie, 18:00
Sepsi – Dinamo

error: Content is protected !!