Cluj: Update. Legendele Barcelonei vin pe Cluj Arena pentru un meci cu Hagi , Gică Popescu și restul Generației de Aur. Emil Boc: „Generația de Aur se întoarce la Cluj-Napoca pe Cluj Arena! Municipiul nostru, Oraș European al Sportului, va găzdui la data de …”

Updated on aprilie 16, 2018 În 16 iunie Cluj Arena găzduiește un show al legendelor care au făcut istorie în fotbalul mondial: Barca Legends și Generația de Aur.

Pe Facebook, primarul Clujului, Emil Boc, a scris: „Generația de Aur se întoarce la Cluj-Napoca pe Cluj Arena! Municipiul nostru, Oraș European al Sportului, va găzdui la data de 16 iunie 2018 meciul demonstrativ de fotbal dintre Generația de Aur a României și Barcelona Legends!

Cluj: Update. Legendele Barcelonei vin pe Cluj Arena pentru un meci cu Hagi , Gică Popescu și restul Generației de Aur. Emil Boc: „Generația de Aur se întoarce la Cluj-Napoca pe Cluj Arena! Municipiul nostru, Oraș European al Sportului, va găzdui la data de ...” 1 Cluj: Update. Legendele Barcelonei vin pe Cluj Arena pentru un meci cu Hagi , Gică Popescu și restul Generației de Aur. Emil Boc: „Generația de Aur se întoarce la Cluj-Napoca pe Cluj Arena! Municipiul nostru, Oraș European al Sportului, va găzdui la data de ...” 2

Am avut plăcerea să fiu astăzi alături de Gică Popescu și Ioan Ovidiu Sabău, membri ai îndrăgitei Generații de Aur, la lansarea oficială a Sports Festival. Evenimentul se va desfășura în perioada 14-17 iunie la Cluj-Napoca și este cadrul în care va avea loc acest meci important pentru iubitorii fotbalului.

Felicitări lui Ovidiu Sabău pentru implicare, ca de altfel întregii Generații de Aur și, nu în ultimul rând, organizatorilor care au făcut posibil acest eveniment!”

 

Barca Legends este modalitatea prin care FC Barcelona onorează jucătorii care au purtat tricourile echipei de-a lungul istoriei și, totodată, încă un mod de a duce la nivel global numele și brandul Barca. Legendele Barcelonei continuă să joace sportul pe care îl iubesc sub antrenorul Albert “Chapi” Ferrer. În teren intră și legendele României, naționala anilor ‘90, alături de care am trăit cele mai intense calificări și goluri.

6000 de bilete sunt disponibile în regim de early bird, pe www.sportsfestival.com / www.entertix.ro cu prețuri de 25 lei, 50 lei, 130 de lei sau 500 lei biletele VIP

Demonstrativul are loc în cadrul Sports Festival. www.sportsfestival.com

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!