Cluj. Tudor Girgiu: „Revenire la descinderea Poliției Locale în restaurantul Eggcetera… Nu pot decăt să salut reacția Primarului Emil Boc și mi-aș dori ca tipul ăsta de atitudine și reacție pro-activă să fie la ordinea zilei în România. În incheierea mesajului său, domnul Boc a scris”:

Updated on aprilie 16, 2018 Tudor Girgiu a revenit cu clarificări după ce în weekend a surprins câțiva polițiști locali care au amendat proprietarii restaurantului Eggcetera pentru că nu aveau orar de funcționare.

Orarul de funcționare este eliberat de Primărie și din câte se pare proprietarii localului nu au depus încă cerere pentru eliberarea acestuia, motiv pentru care au fost amendați.

Cluj. Tudor Girgiu: „Revenire la descinderea Poliției Locale în restaurantul Eggcetera... Nu pot decăt să salut reacția Primarului Emil Boc și mi-aș dori ca tipul ăsta de atitudine și reacție pro-activă să fie la ordinea zilei în România. În incheierea mesajului său, domnul Boc a scris”: 1

„Revenire la descinderea Politiei Locale Cluj in restaurantul Eggcetera. Da, mi-a lasat un gust amar ce s-a intamplat dar e important sa punem lucrurile in ordine. Am schimbat niste mesaje in week-end cu Primarul Emil Boc din care am inteles in felul urmator: proprietarii localului nu au depus inca cerere pentru Orarul de functionare.

Doar dupa ce vor depune aceasta cerere, insotita de alte avize de la autoritati, ei vor putea sa functioneze in legalitate. Au primit amenda minima prevazuta de lege pentru ca functioneaza fara sa aiba depusa aceasta solicitare”, a scris Tudor Giurgiu pe Facebook.

Acesta a mai spus că primarul a decis ca următoarele acțiuni de acest gen să fie făcute de poliție în haine de civil, minim invaziv pentru clienti si cu atitudine de colaborare si sprijin pentru rezolvarea problemelor investitorilor.

„Foarte clar. Domnul Boc a dezavuat insa modul in care Politia Locala a actionat. Si a decis ca orice alte viitoare controale sa fie facute de PL in haine civile, minim invaziv pentru clienti si cu atitudine de colaborare si sprijin pentru rezolvarea problemelor investitorilor.

Nu pot decit sa salut reactia Primarului si mi-as dori ca tipul asta de atitudine si reactie pro-activa sa fie la ordinea zilei in Romania. In incheierea mesajului sau, domnul Boc a scris: “Clujul are pretentia de a arata respect deplin fata de cetateni”. Respect!”

error: Content is protected !!