Cluj: „Surprize,Surprize,Surprize … Gheorgheni, str. AL. VAIDA VOIEVOD Urmeaza str Th.Mihali la intersectiile cu Venus si Sarmisegetusa”

Updated on aprilie 19, 2018 Cele mai așteptate măsuri în Cluj sunt cele pentru fluidizarea circulației. Astăzi a fost semnalat faptul că se montează stâlpișori pentru interzicerea virajului la stânga, în Gheorgheni, str. AL. VAIDA VOIEVOD Urmeaza str Th.Mihali la intersectiile cu Venus si Sarmisegetusa”

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a postat o fotografie cu mesajul: „Surprize,Surprize,Surprize Cluj: „Surprize,Surprize,Surprize ... Gheorgheni, str. AL. VAIDA VOIEVOD Urmeaza str Th.Mihali la intersectiile cu Venus si Sarmisegetusa” 1😎

Cluj: „Surprize,Surprize,Surprize ... Gheorgheni, str. AL. VAIDA VOIEVOD Urmeaza str Th.Mihali la intersectiile cu Venus si Sarmisegetusa” 2

Gheorgheni, str. AL. VAIDA VOIEVOD Urmeaza str Th.Mihali la intersectiile cu Venus si Sarmisegetusa”.

Weber Zoltán Árpád Ne îndreptam spre normalitate, având sensuri giratorii la ambele capete. Normalitatea înseamnă ca s a înterzis virajul la stânga, având sensuri giratorii.
Din păcate soluție trebuia dublata si cu stalpisori.

Mureșan Bogdan Dacă erau parapeți nu mă supăram.

Bogdan Andrei Roba La intrarea cu Viva exact unde trebuiau nu s-au pus…
Radu Dulau Mai au băieții stâlpișori în dubă. Răbdare.
Ionut Eusebiu La intersectia cu strada venus trebuie facut ceva, ca o gramada mai fac stanga.
Adrian Ady Nici azi nu sunt pe Venus.se face stanga intr-o veselie
Csaba Szasz Un mare like! Mai deunazi, ieseam de la Auchan la intersectia semaforizata (trecerea de pietoni) si dupa ce mi-au facut semn cativa am observat ca s-a pus obligatoriu dreapta si acolo. Deci atentie, se intoarce doar la sensul din intersectia cu Aleea Slanic!
error: Content is protected !!