(Last Updated On: April 17, 2018)

Simona Halep a ajuns ieri la Cluj Napoca, acolo unde va juca pentru România în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială la Fed Cup, împotriva Elveției.

Ajunsă pe aeroport sportiva a fost așteptată de numeroși reporteri care i-au pus întrebări despre meci, dar și despre lucruri personale.

Cluj: Simona Halep supărată de jurnaliști la sosirea pe Aeroport. "N-am invitat pe nimeni". Halep a plecat val-vârtej: întrebarea care enervat-o 1

Simona Halep a fost deranjată de o întrebare a jurnaliştilor şi a plecat val-vârtej, după ce şi-a expus punctul de vedere, informează digisport.ro

Simona a fost chestionată pe seama faptului că Horațiu Mălăele și George Mihăiță, care sunt în Cluj în aceste zile, pentru a juca piesa “Fierarii”, vor fi în tribună la duelul cu Elveţia. Se speculase că Simona, bună prietenă cu cei doi actori, le-ar fi făcut o invitaţie. Halep a părut extrem de deranjată de această întrebare şi a răspuns, vizibil iritată.

“Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu”, a explicat Halep, conform Gazetei, pentru ca apoi să plece din faţa reporterilor care îi luau interviu.