Cluj. ”Petrescule, ce e cu maimuțărelile astea? Balint și Ilie Dumitrescu s-au amuzat pe seama reacțiilor ”Bursucului”

Updated on aprilie 16, 2018 Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost ținta glumelor foștilor colegi din studioul Digisport după meciul de aseară cu Viitorul. Petrescu a fost foarte agitat pe banca clujenilor.

Antrenorul CFR-ului și-a ieșit din minți la o fază petrecută în minutul 36, când scorul era deja 2-0 pentru feroviari. George Țucudean l-a faultat clar pe portarul Cojocaru și Istvan Kovacs a dictat fault. Petrescu s-a pus în genunchi și a dat cu pumnii în gazon, chiar dacă faultul fusese clar. Istvan Kovacs a venit la bancă și i-a transmis că la următoarea ieșire nervoasă îl va trimite în tribune.

Cluj. ”Petrescule, ce e cu maimuțărelile astea? Balint și Ilie Dumitrescu s-au amuzat pe seama reacțiilor ”Bursucului” 1

Pe seama reacțiilor lui Dan Petrescu s-au amuzat în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu.

”Omul trăiește cu intensitate meciurile”, a comentat Ilie Dumitrescu.

”Ce faci, Petrescule, ce e cu maimuțărelile astea? De ce reacționezi așa? Asta vrea să spună Ilie”, a fost reacția amuzantă a lui Gabi Balint.

Petrescu nu a stat pe bancă la cele mai importante meciuri disputate până în acest moment, în play-off, cu FCSB (1-1) și Craiova (0-0).

error: Content is protected !!