Cluj: Gest inconștient. Un bărbat i-a dat foc soției sale în timpul unei certe

Updated on aprilie 17, 2018 Poliția Cluj a anunțat că a arestat un bărbat care și-a incendiat soția în timpul unui scandal. Barbatul si sotia lui s-au luat la cearta si discutiile au devenit atat de intense incat el si-a iesit din fire. A luat o substanta inflamabila si a aruncat-o pe sotia lui. Fara sa stea pe ganduri, i-a dat foc.

Cand si-a dat seama ce a facut, in secundele urmatoare, Victor Bene a incercat sa stinga focul. Acesta si-a folosit mainile goale ca sa isi stinga sotia aflata in flacari. Femeia a ajuns de urgenta la spital cu arsuri pe fata si pe corp. Procurorii l-au arestat pe barbat pentru 30 de zile.

Cluj: Gest inconștient. Un bărbat i-a dat foc soției sale în timpul unei certe 1

”Din constatarile preliminare intocmite de catre I.M.L.-Cluj –Napoca,victima prezinta leziuni traumatice care pot data din 09.04. 2018 si s-au putut produce prin contactul direct al corpului cu o flacara.

Leziunile traumatice pot necesita 15-17 zile de ingrijiri medicale, daca nu survin complicatii, pana la ora examinarii acesteia acestea nepunand in primejdie viata victimei. La data de 13 04 2018 ,s-a pus in miscare actiunea penala impotriva inculpatului Bene Victor pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor ”, susțin procurorii, informeaza ciao.ro, prluat de Antena 3.

error: Content is protected !!