Video Cluj: Tibi Uşeriu s-a întors acasă. Primire de erou pe aeroport. „Sunt doar foarte obosit, zbor de două zile, am schimbat …”

Updated on martie 22, 2018 Tripul campion la Ultramaratonul Arctic, Tibi Ușieru, a revenit acasă. Acesta a aterizat pe Aeroportul din Cluj Napoca unde a fost așteptat de sute de oameni, de familie și de apropiați. El a lăsat de înțeles că nu va mai participa la următoarea competiție.

Tibi este singurul om din lume care a câştigat de trei ori consecutiv Ultramaratonul de la Cercul Polar. Ca de fiecare dată, Tiberiu Uşeriu a trecut linia de start ţinând în mâini steagul României, care avea de data aceasta pe el şi însemnele Centenarului Marii Uniri, informează digi24.ro

Video Cluj: Tibi Uşeriu s-a întors acasă. Primire de erou pe aeroport. „Sunt doar foarte obosit, zbor de două zile, am schimbat ...” 1
(foto: stiridinbeclean.ro)

„A fost destul de cald faţă de anul trecut, au fost temperaturi destul de bune, am avut în două nopţi minus 32 de grade, în rest au fost minus 15 grade, absolut anormal pentru zona respectivă şi pentru perioada respectivă, în martie”, a spus Uşeriu la sosirea pe aeroport.

„Sunt doar foarte obosit, zbor de două zile, am schimbat trei avioane, nu am avut timp de recuperare”, a adăugat el.

Tibi Uşeriu a spus că cel mai probabil va face o pauză în ceea ce privește această competiţie. „O am deja de trei ori câştigată, la un moment dat nu va mai fi o competiţie extremă. Dacă temperaturile devin normale, nu va mai avea famec. Nu sunt un sportiv de performanţă, e o performanţă pe parte de sport de amatori. Psihicul mi l-am format în timp, trecutul mi l-a format”, a afirmat el.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!