(Foto) Florești, Cluj. Daniel Meze: „Sute de oameni aşteaptă în noroi autobuzele spre Cluj-Napoca…”

Updated on martie 20, 2018 Unii locuitori din Florești, Cluj, sunt nemulțumiți că trebuie să „înoate” prin noroi în stațiile de autobuz. Alții spun că nu este nicio problemă.

Pe grupul de Facebook Grupul celor care traiesc in Floresti sau Cluj Daniel Meze a postat fotografii cu mesajul: „La doi paşi de Primăria Floreşti sute de oameni aşteaptă în noroi autobuzele spre Cluj-Napoca. Trotuarele de pe Avram Iancu se reabilitează de mai bine de un an în ritm de melc, de către firma de casă a lui Șulea.

(Foto) Florești, Cluj. Daniel Meze: „Sute de oameni aşteaptă în noroi autobuzele spre Cluj-Napoca...” 1 (Foto) Florești, Cluj. Daniel Meze: „Sute de oameni aşteaptă în noroi autobuzele spre Cluj-Napoca...” 2 (Foto) Florești, Cluj. Daniel Meze: „Sute de oameni aşteaptă în noroi autobuzele spre Cluj-Napoca...” 3

Cât o să mai stăm în noroi? Alo! Domnule primar Șulea!?”

Ramona Pop Rigolele acelea cu gauri sunt extrem de periculoase.trebuie facut ceva si in acest sens.

Ramona Claudia Hodrea Pai normal,ce mama masii când ajungi la oras esti noroi până în vârful capului….toată lumea știe că ai venit din Florești,daca mai “puti” a wc și mai bine…e.ceva normal ptr Florescu;)!Rigolele astea is superbe…nu se întâmplă absolut nimic “rău”…daca nici macar în fața primăriei nu ești capabil sa faci un.trotuar dați demisia!!!!!

Cojocaru Stefan-Kaze Păi faceți VOI ceva în privința asta.
Demonstrați-le că nu aveți nevoie de primar.
Ați văzut știrea aia în care primarul e obligat prin ordin judecătoresc să asfalteze comuna? Asta din cauza unei doamne proaspăt întoarsă de te miri pe unde.

E ușor să aștepți să se întâmple ceva bun cu mâinile în sân.
Găsiți și voi căi legale, nu mai așteptați să pice din cer.

Marcu Nicu Jr. Trotuarele de pe Avram Iancu nu primarul le face aparține de drumul european E60 . El are putina implicare acolo . Ceea ce se face acum in Florești pe Avram Iancu in alte comune sau făcut acum 10 ani

error: Content is protected !!