Foto Cluj. Primarul Horia Sulea: „La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo …”

Updated on martie 13, 2018 Primarul comunei Florești, Horia Sulea, a oferit mai multe detalii despre stadiul lucrărilor la Centura Ocolitoare Sud.

Pe Facebook, Horia Sulea a postat fotografii cu mesajul: „Dragii mei dragi, La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo (intersectie Drum – bretea DN) si la traiectul drumului de la Nord de Vivo. In perioada urmatoare se va trece la decopertarea strazii Crizantemelor si realizarea fundatiei la nivel -3 metri, precum si pozarea unor utilitati.

Foto Cluj. Primarul Horia Sulea: „La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo ...” 1 Foto Cluj. Primarul Horia Sulea: „La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo ...” 2

De asemenea, pentru a veni in intampinarea locuitorilor din zona Magnoliei si mai ales Narciselor, administratia publica locala, cu spijinul si acceptul proprietarilor din zona, a realizat o cale de comunicatie, un drum care leaga Narciselor de Magnoliei.

Foto Cluj. Primarul Horia Sulea: „La Drumul de Ocolire de pe Sud se lucreaza alert. Momentan la giratia din zona Vivo ...” 3

Astfel, cei de pe Narciselor nu vor mai trebui a intra pe Crizantemelor, adica pe traiectul Drumului de Ocolire, ci prin Magnoliei vor avea acces direct in Tautiului. Asa cum spuneam, interventia pe traiectul drumului nu este posibila, intregul aliniament fiind predat executantului lucrarii”.

error: Content is protected !!