Dr Alban vine la Cluj. O să fie naș de cununie pentru o ardeleancă și un nigerian!

Updated on martie 16, 2018 Cunoscutul artist al anilor ’90, Dr. Alban, vine în Cluj Napoca la începutul lunii septembrie, acolo unde va fi naș de cununie.

Dr. Alban vine pentru nunta cântărețului Admiral C4C. De origine nigeriană, Admiral C4C s-a stabilit în România în urmă cu câțiva ani din dragoste pentru românca Anamaria, femeia care i-a și dăruit un fiu, scrie libertatea.ro

Dr Alban vine la Cluj. O să fie naș de cununie pentru o ardeleancă și un nigerian! 1

După 5 ani de relație, artistul a decis să o ducă pe mama băiatului în fața altarului, făcându-și curaj să o ceară în căsătorie.

Nunta se anunță a fi o adevărată desfășurare de forță, cu invitați internaționali din showbiz, meniuri sofisticate, dar și preparate culinare tradiționale românești. Mirii vor schimba trei ținute pentru a puncta și specificul țărilor de origine.

În plus, invitații de peste hotare se vor bucura, la dorința mirelului – care e fascinat de România – de un tur al celor mai importante obiectuve turistice din zonă. Dat fiind faptul că mireasa este din Cluj Napoca, fericitul eveniment va avea loc în orașul ei natal, unde, pe lângă legendarul Dr Alban, vedeta momentului va fi fiul lor, Zion, în vârstă de 4 ani.

 

error: Content is protected !!