Cluj: Sabău nu lasă Universitatea pentru FRF: ”Mă lupt să duc echipa în Liga I!”. Pe cine susține în alegerile de la Casa Fotbalului

Updated on martie 21, 2018 Ioan Ovidiu Sabău a declarat că nu va pleca de la Universitatea în următorii ani și va lupta să ducă echipa până în Liga 1.

Oficialul ”șepcilor roșii” este la final de contract, angajament care îi expiră în vară. „Nu se pune problema să nu fie prelungit. Eu am o muncă de continuat aici, nu am venit să plec. Am avut o ofertă de la Federația Română pentru a prelua postul de director al Comisiei Tehnice din cadrul federației, dar am refuzat-o.

Cluj: Sabău nu lasă Universitatea pentru FRF: ”Mă lupt să duc echipa în Liga I!”. Pe cine susține în alegerile de la Casa Fotbalului 1

Dacă iese Lupescu, e foarte bine pentru fotbalul românesc. Eu îl susțin cu toată convingerea pentru tot ceea ce a realizat în fotbal, ca jucător sau conducător. El a fost director la UEFA, e un om foarte pregătit și tot fotbalul românesc ar avea de câștigat dacă ar câștiga, asta este părerea mea. El are în minte un anumit staff cu care vrea să lucreze, dar vă spun, în ceea ce mă privește, orice propunere primită de mine va fi refuzată, atâta timp cât sunt la Universitatea.

Cât sunt susținut, cât timp lumea are încredere în mine, în capacitatea mea. Cine vrea să înțeleagă, poate înțelege: sunt la Universitatea, cred în acest proiect și mă voi lupta pentru a duce echipa în Liga 1”, a declarat Sabău pentru actualdecluj.ro preluat de Sport Total FM.

Universitatea Cluj va juca împotriva celor de la F.C. Unirea Tășnad, vineri, 23 martie, 19:30, pe Cluj Arena.

error: Content is protected !!