Cluj: “Nu a fost ilegal, Dan Petrescu nu a luat contact direct cu banca”. Metoda ingenioasă a clujenilor, explicată

Updated on martie 20, 2018 Dan Petrescu a fost suspendat pentru meciul foarte important cu FCSB, dar antrenorul a găsit o variantă de a comunica cu Valeriu Bordeanu, secundul său aflat pe banca gazdelor.

Mara a admis că tehnicianul a fost în legătură cu banca, însă în mod indirect, lucru care nu ar fi interzis, scrie digisport.ro

Cluj: "Nu a fost ilegal, Dan Petrescu nu a luat contact direct cu banca". Metoda ingenioasă a clujenilor, explicată 1

Chiar dacă în regulament se specifică faptul că un antrenor suspendat nu poate fi în legătură cu banca tehnică, Petrescu a reuşit să îi transmită secundului său informaţiile pe care să le dea jucătorilor prin juristul clubului feroviar, Ioan Ivașcu. În minutul 22, acesta din urmă a fost surprins de camerele TV cu căştile în urechi. Mai mult, Ivaşcu i-a transmis lui Bordeanu sfaturile primite de la Petrescu.

În direct la Digi Sport, Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a încercat să nege că Petrescu a luat legătura cu banca, pentru ca apoi să admită că s-au dat mici sfaturi. Totuşi, legătura nu a fost directă, astfel că antrenorul ar fi absolvit de vină.

“Nu a comunicat în timpul meciului. Juristul clubului mai dădea indicaţii. Dar nu a fost nimic ilegal, Dan Petrescu nu a luat contact direct cu banca tehnică”, a spus Mara, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

error: Content is protected !!