Cluj: Naționala României joacă din nou la Sala Polivalentă. Handbal Feminin: România – Rusia

Updated on martie 21, 2018 Naționala României de handbal feminin joacă din nou la Cluj, duminică, 25 martie – de la ora 18.30, la Sala Polivalentă. România va întâlni Rusia de două ori în această săptămână, în parcursul său pentru calificarea la Campionatul European.

Rusia – România, în preliminariile Euro 2018 de handbal feminin, se joacă miercuri, de la 17.30. Returul e duminică, de la 18.30, la Cluj Napoca.

Cluj: Naționala României joacă din nou la Sala Polivalentă. Handbal Feminin: România - Rusia 1

Cei doi antrenori au luat în Rusia 16 jucătoare, urmând ca la Cluj-Napoca alte patru tricolore să se prezinte la antrenamentele echipei.

Lotul care va face deplasarea în Rusia:
Portari: Yuliya Dumanska (SCM Craiova), Denisa Dedu (Siofok)
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (SCM Craiova), Ana Maria Popa (CSM Roman)

Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Bazaliu (CSM București)
Centri: Eliza Buceschi (Corona Brașov), Laura Pristăvița (CSM Bistrița), Mădălina Zamfirescu (Debrecen), Cristina Laslo (Buducnost)

Interi dreapta: Ana Maria Dragut (HC Zalău), Laura Popa (Corona Brașov)
Extreme dreapta: Laura Chiper (Corona Brașov), Aneta Udriștioiu (CSM București)

Pivoți: Crina Pintea (Issy Paris), Raluca Băcăoanu (HCM Râmnicu Vâlcea)

Paula Vișan (HC Zalău), Bianca Tiron (Corona Brașov), Nicoleta Tudor (SCM Craiova) și Daniela Rațiu (CSM Bistrița) nu vor face deplasarea în Rusia și se vor alătura colegelor lor la Cluj.

În clasamentul grupei de calificare, România ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Rusia, 2 puncte, Austria, 2 puncte, Portugalia, 0 puncte. Primele două clasate se vor califica la turneul final din Franţa, programat în perioada 28 noiembrie – 16 decembrie.

error: Content is protected !!