Cluj: MM Stoica, atac la șefii CFR-ului: “Mint de îngheață Someșul!” + Reacție la ultimele acuzații: “Unde nu m-am ținut de cuvânt?”

Updated on martie 20, 2018 Războiul dintre CFR și FCSB continuă și după disputarea meciului direct dintre cele două echipe.

Mihai Stoica a avut o replică pentru Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, care l-a acuzat pe stelist că nu s-a ținut de cuvânt la momentul anunțului că se retrage din fotbal.

Cluj: MM Stoica, atac la șefii CFR-ului: "Mint de îngheață Someșul!" + Reacție la ultimele acuzații: "Unde nu m-am ținut de cuvânt?" 1

În plus, oficialul stelist îi contrazice pe clujeni, spunând că aceștia nu vor arbitri străini la meciul retur din play-off-ul Ligii 1.

“Cei de la CFR mint de îngheață Someșul referitor la arbitrii străini! Eu am redat întocmai ce mi-a spus Valeriu Argăseală, care e om serios.

Pentru Iuliu Mureșan: am spus că mă retrag dacă mai face cineva 8 puncte în grupele UCL. Îmi mențin declarația. Ei n-au făcut 8. Au făcut 10. Unde nu m-am ținut de cuvânt?”, a scris Mihai Stoica pe facebook, preluat de gsp.ro

„CFR e singura echipă care a făcut 10 puncte în Champions League. Unirea Urziceni a făcut 8, iar MM Stoica spunea că se retrage din fotbal dacă cineva mai face câte puncte a făcut echipa lui. Nu s-a retras din fotbal, nu s-a ținut de cuvânt. Dacă ești un om de cuvânt, cântărește-ți vorbele.

După aceea, după apariția acelor declarații tendențioase, am spus să arătăm că nu avem interese, am revenit, am trimis adresă la Ligă spunând că vrem arbitri străini din primele 5 campioane valorice ale Europei. N-am mai primit niciun răspuns după. Nu vrem arbitri din Israel, Bulgaria și Serbia. Vrem arbitri din Anglia, Germania, Spania, care au valoare peste cei ai noștri”, a declarat ieri Iuliu Mureșan.

error: Content is protected !!